- vyber recept na Kuchařka - Recepty
450 gramů hovězího boku, 3 skleničky brokolice rozebrané na růžičky, 1/4 sklenice kečupu, zelená cibulka, lžička papriky, 1/4 lžičky česneku, 1/2 lžičky zázvoru, 2 lžíce sojové omáčky, 1 lžíce kukuřičné mouky, sůl Maso nakrájíme na tenčí špalíčky, kt
Zavařování (sterilace) masa | - kuchařka ...
Na tuto podložku naskládáme sklenice s masem tak, aby se nedotýkali a zalijeme je asi na prst pod okraj víčka teplou vodou. Můžeme sterilovat maso jednou a to až 2 hodiny od začátku varu, lepší je provádět sterilaci nadvakrát, tj. vařit 1,5 hodiny a
Objednávka |
Nakupte u nás kvalitní kuchyňské potřeby a gastro vybavení. Snadno, rychle, levně, bez nutnosti registrace. Jsme tu pro domácnosti i firmy. Rádi poradíme s výběrem.
Zavařovací sklenice |
Zavařovací sklenice za akční ceny
Zavařovací sklenice na marmeládu a maso
Sklenice na maso. Zavařovací sklenice s klipem jsou vhodné k zavařování masa, paštik, fašírek, ale i džemů a marmelád. Díky svému designeru, se potraviny zavařené v těchto sklenicích mohou stát originálním dárkem. Otevírají se jednoduše pomocí klipu